Pro všechny, kteří se chtějí unášet na rostlinné vlně.
Lahodné dobroty s použitím základních surovin (ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny), bez živočišných produktů, bez kupovaných probiotik.
Některé změny v životě se nedělají lehce. Ty stravovací jsou jedny z nich.
Zvyk je železná košile a vytvořit si nové návyky chvíli trvá.
Ať už přecházíte na rostlinnou stravu, ať už jste se rozhodli pro dočasné odlehčení, nebo jen hledáte inspiraci, jste tu SPRÁVNĚ!
Představuji vám 3týdenní kurz, kde si osvojíte základní techniky a dovednosti, jak si doma vyrobit
jogurty, mléka, sýry, pomazánky i pudinky bez laktózy a bez jakýchkoli živočišných produktů.
Naučím vás, jak se dá kouzlit se základními surovinami a proměnit je v dobroty, které vás oslní!
Náš základ budou tvořit ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny.
Pojďme si společně vyrobit čokoládový pudink, bochánek sýra nebo ovesný kefír.
Chcete se naučit vyrábět domácí tofu nebo rostlinnou „paštiku“?

NAUČÍTE SE:

Vyrábět rostlinné jogurty, mléka, kefíry, vše bez živočišných produktů (bez laktózy a bez mléčné bílkoviny).

Vyrábět rostlinné sýry různých konzistencí.

Vykouzlit znamenité pudinky či krémy, po kterých se budou všichni olizovat.

Využívat v kuchyni širokou paletu základních surovin – ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny.

Získáte nové nápady co sobě i dětem na svačinu, snídani nebo když vás honí mlsná. A taky čím pohostit nečekanou návštěvu.

Naučíte se, jak správně připravit základní potraviny, aby byly lépe stravitelné a pro tělo využitelné.

Proniknete do tajů klíčení i kvašení.

Získáte praktické tipy a inspiraci, jak tohle všechno využít v kuchyni.

PRO KOHO JE KURZ URČENÝ:

Pro vegany, vegetariány i masožravce.

Pro ty, co chtějí odlehčit svému jídelníčku.

Pro všechny, kteří se potýkají s intolerancí laktózy nebo jim některé další složky živočišné stravy nedělají dobře.

Pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat.

Pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění.

Pro všechny, kteří hledají inspiraci a nové obzory.

Pro ty, co chtějí vzít zdraví do svých rukou.

NA CO SE MŮŽETE V KURZU TĚŠIT:

Návody a postupy na rostlinná mléka, jogurty a kefíry.

Na rostlinné sýry různých konzistencí.

Tipy na pomazánky, kterými ozvláštníte kdejaký chleba či housku.

Pudinky (či krémy), díky kterým vykouzlíte delikátní dezerty a svačiny nejen pro návštěvy.

Spoustu skvělých BONUSOVÝCH receptů.

Mou podporu po celou dobu kurzu.

Možnost zeptat se k tématu na vše, co vás zajímá.

Na kopu inspirace a tipů, které obohatí váš život zase na jiné úrovni.

INFORMACE O KURZU

Termín kurzu: začátek roku 2021 (únor nebo březen) a podzim 2021.

Bude probíhat v uzavřené facebookové skupině.

Moje aktivní podpora po celou dobu kurzu (21 dní).

Veškeré informace jsou přehledně rozděleny pro snadnější vyhledávání a orientaci.

Součástí je materiál ve formě PDF (formát A4), který vám zůstane a budete se moci k němu kdykoli vrátit.

Kurz probíhá psanou formou doplněnou o instruktážní videa a fotky.

Vedení kurzu je takové, aby jej zvládl i úplný začátečník.

Ráda vás podpořím a pomůžu tam, kde to bude potřeba.