header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Podpořím vás v péči o sebe stejně jako o květiny Lucie Červeková

Profilový obrázek
Kategorie: Životní styl‚ zájmy a koníčky
Absolvované kurzy
Rolí, kým jsem, je opravdu mnoho, především jsem milovnice květin a přírody. Miluji květiny v každé fázi, ať právě kvetou, či nikoli. Můj vstup do světa květin byl pro mě jako otevření dveří do zcela nového světa, který jsem nyní připravena sdílet na svých webových stránkách. Příběh ženy, která se ponořila do práce s květinami a zapomněla na sebe a svůj osobní život.

5 nejoblíbenějších pokojových květin

V tomto e-booku jsem připravila pro čtenáře podrobný návod ke správnému pěstování pěti nejoblíbenějších pokojových květin. Jaké zásady a podmínky květiny potřebují, aby mohly správně růst, kvést a mohly nám dělat jenom radost. :)
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Hýčkejte se jako květina aneb vyplujte k vlastní proměně

Objevte kouzlo svého osobního růstu s naším e-bookem – stejně jako květina potřebuje vodu, světlo a péči, abyste mohli růst a rozkvést, potřebujete správné nástroje a podporu. Pomůže vám se lépe orientovat ve vlastních myšlenkách, cílech a snech.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt
Dobrý den všem, děkuji za tvůj webinář, který mě podnítil zaregistrovat se do kurzů Plážová přípravka a Plážová základka. Opravdu jsem se zde hodně nového naučila a dozvěděla o on-line podnikání. Podnikání z pláže mi ukázalo nový směr a mnohému novému naučilo. Velice mi pomohlo po technické stránce, kde nejsem úplně zdatná, teda nebyla jsem. :) Nyní si práci na webových stránkách či tvorbě e-booku užívám, ale zároveň vím, kolik je za tím práce. Našla jsem nový směr, možnost sdílení, a hlavně možnost pomoci druhým. Přeji ti, Stáňo, úspěchy a ať Podnikání z pláže pomůže a obohatí další lidi a ukáže jim nový směr jako mně. Děkuji ti za to, co děláš pro druhé a čím vším jsi mě obohatila a posunula kupředu. Hezký den! Lucie Červeková
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže