header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Zdravý POHYB s Annou Anna Gabčová

Profilový obrázek
Kategorie: Fitness a sport, Zdraví a krása
Absolvované kurzy
Plážová výzva 2024
Jmenuji se Anna, jsem certifkovaná lektorka pilates a již 11 let se zabývám zdravým pohybem u sebe i u svých klientek. Věnuji se cvičení pilates, cvičení na pěnových válcích, na židli a cvičení s dětmi. Při lekcích se zaměřuji zejména na posílení hlubokých břišních svalů, funkční pánevní dno, balanční cviky. Cvičení pomáhá odstranit bolesti zad, svalové dysbalance, naučí klienty správnému dýchání a zbavuje nahromaděného stresu a únavy. Ke cvičení mě dovedly zdravotní problémy, které mě už od dětství provázely, a nyní si již neumím bez cvičení život představit. :-)

JAK SEDĚT ZDRAVĚ

Máte sedavé zaměstnání? Bolí vás záda? Máte ztuhlý krk? Kroutíte se na židli a nevíte, jak najít tu správnou polohu? Pokud je na některou vaši otázku odpověď ANO, přečtěte si eBook Jak sedět zdravě, ve kterém se dozvíte, jak by měl správný sed vypadat, i to, jak si přizpůsobit pracovní prostředí tak, aby se vám pracovalo lépe. Díky zdravějšímu a funkčnímu sedu se vám povede snížit negativní vlivy dlouhodobého sezení, a to přeci stojí za to to zkusit.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

EFEKTIVNÍ CVIČENÍ NA ŽIDLI

V tomto eBooku vám ukáži praktické cviky, které vám pomůžou ulevit od bolesti při dlouhodobém sezení např. u počítače. Jelikož trávíme spousty hodin na židli, je velmi důležité se co nejčastěji protahovat a měnit pozice, aby naše tělo netuhlo. Každý cvik je znázorněn na obrázku i doplněn o videoukázku.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

30 CVIKŮ PRO UNAVENÉ RUCE

Pracujete u počítače a musíte po většinu pracovní doby držet myš nebo psát na klávesnici? Nebo máte práci, při které zápěstí vykonává stále se opakující pohyby? Trápí vás časté brnění prstů nebo zápěstí? Bolí vás předloktí? Opakují se vám záněty šlach? Ebook obsahuje cviky přímo na předloktí, zápěstí a prsty, které jsou často velmi namáhány právě při práci na počítači. Naučíte se také krátkou automasáž dlaní. Každý cvik je znázorněn na obrázku i doplněn o videoukázku.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt
Moc děkuji Stáně a celému jejímu týmu za tento kurz. Věděla jsem o něm již asi 3 roky, rok jsem měla doma knížku a až o Vánocích 2023 jsem šla kolem knihovny, knížku vytáhla a jedním dechem přečetla. Okamžitě jsem měla jasno, že můj čas na kurz dozrál. :-) Kurz je naprosto skvěle zpracovaný, návody jsou do detailu vysvětlené, a když si nevíte rady, je tu tým, který vám se vším ochotně poradí. Díky tomuto kurzu jsem si ujasnila, čemu bych se chtěla opravdu věnovat, učím se lépe určovat své hranice. Také jsem zjistila, že když člověk opravdu chce, je ochotný a schopný vyšetřit další čas v nabitém dni, aby ty své sny dovedl k realizaci. Naučila jsem se také spoustu technických věcí, o kterých jsem neměla ani tušení, jak fungují, seznámila se více se sociálními sítěmi. Otevřel se mi nový svět, který se chystám dále prozkoumávat.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže