header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Kidpreneria – Naučte svoje dieťa zarábať | TOP5 Plážová výzva 2024 🏆 Miloslav Ježo

Profilový obrázek
Kategorie: Podnikání, Rodičovství a mateřství
Absolvované kurzy
Plážová výzva 2024
V rámci projektu Kidpreneria pomáham rodičom odkrývať a rozvíjať podnikateľský talent u ich detí, ktoré sa hravou formou naučia vytvárať a predávať vlastné produkty a tak si zarábať na svoje vreckové. Deti tým získajú cenné zručnosti a sebavedomie, ktoré ich posúvajú ďaleko za hranice tradičného vzdelávania. Som tvorca digitálnych produktov, online business mentor a tiež som zakladateľom tejto platformy Kidpreneria, zameranej na podporu a rozvoj detských podnikateľov. Po viac ako desiatich rokoch skúseností s online podnikaním som sa rozhodol svoje poznatky preniesť prostredníctvom rodičov aj na mladú generáciu. Myslím si, že podnikavé myslenie a zručnosti by mohli byť súčasťou výchovy každého dieťaťa. Keďže podobné veci, ako nájdenie vhodnej príležitosti, vytvorenie produktu alebo služby, predaj alebo zákaznícka podpora, nás v škole nikto nenaučí, na webe Kidpreneria sa deti môžu od útleho veku učiť to, ako sa dá zarábať na tom, čo ich baví. Verím, že začať s budovaním podnikateľského myslenia nie je nikdy príliš skoro.

57 Skvelých nápadov na detské podnikanie

Objavte 57 jednoduchých nápadov na detské podnikanie! Táto príručka ponúka 57 jednoduchých a zábavných nápadov, ako si aj malé deti môžu zarobiť vlastné vreckové a rozvíjať svoje podnikateľské schopnosti. Pomôžte im objaviť svoje skryté talenty a nechajte ich naučiť sa základom podnikania praktickou formou. Každý nápad je overený a prinesie vašim deťom sebavedomie, zodpovednosť a podnikateľské myslenie už od útleho veku.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Ako naučiť deti zarábať na tom, čo ich baví

Naučte deti podnikať: Praktický manuál pre rodičov a deti! Tento sprievodca je navrhnutý pre rodičov, ktorí chcú pomôcť svojim deťom objaviť a rozvíjať ich podnikateľské zručnosti. Manuál je plný praktických rád a krokov, ktoré deti naučia, ako realizovať svoje nápady, vytvárať produkty a služby, a ako ich úspešne predávať. Pomôže deťom získať sebavedomie a zručnosti, ktoré im budú slúžiť celý život.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt
Plážovej výzvy sa zúčastňujem po druhý raz a s úplne novým projektom Kidpreneria. Kurz Podnikání z pláže mi príde aj po toľkých rokoch stále výborný a do detailu prepracovaný. Aj v súčasnosti reaguje na aktuálnu situáciu tak, že tam Stáňa zapracovala spôsoby, ako si môžeme pomôcť vďaka AI. Napriek tomu, že je časovo náročné vytvoriť a dokončiť svoj projekt, každý rok ma fascinuje, aké veľké percento z absolventov kurzu dokáže svoje projekty dotiahnuť do konca. Toto považujem za jeden z najväčších benefitov, ktoré môže účastník kurzu dostať. Pretože dnes už nie je problémom získať informácie, ale dôležité je ich aplikovať do praxe. A to, ako je kurz Podnikání z pláže koncipovaný a ako sú účastníci vďaka skvelému support tímu a komunite vedení, mi príde unikátne. Úprimne si myslím, že kurz Podnikání z pláže je vo svojej oblasti jeden z najlepších, ak nie najlepší, na česko/slovenskom trhu.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže