header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Vědomá Volba Jitka Pražáková

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Rodičovství a mateřství
Absolvované kurzy
Plážová výzva 2024
Jsem terapeut a certifikovaný průvodce Rodinných a systemických konstelací a Kineziologie One Brain. Už deset let pomáhám klientům v těžkých situacích. Mým posláním je provázet klienty přes temná údolí jejich minulosti, abychom společně objevili světlo a naději pro budoucnost. Cílem je žít vědomě a plně přítomně, naladěni na sebe a svou rodinu. Mám život, jaký jsem si vždy přála. Mám chápajícího muže, tři úžasné děti, dům, a hlavně jsem konečně spokojená sama se sebou. Umím komunikovat svoje potřeby, hlídám si svůj prostor a umím se zazdrojovat, abych nevyhořela a mohla tu být láskyplně pro sebe, muže i děti.

Trénink zdarma – Zvládni svůj stres

15minutový trénink s 3+1 technikou na zvládnutí stresu rychle, efektivně a účinně.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

5 tipů jak být v pohodě i v těžkých časech aneb může mi být dobře, i když kolem zuří bouře

5 zásadních tipů, které ti pomohou být v pohodě, když ti zrovna život nejde dle tvých plánů.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Meditace Vděčnosti

30minutová meditace, která ti pomůže vrátit Vděčnost do tvého života.
Typ produktu: audio nahrávka
Zobrazit produkt

Jak při péči o druhé nevyhořet

Restartuj svůj život s mým kurzem Jak při péči o blízké nevyhořet. Udrž si svůj plamen a naskoč do kurzu, kde tě v průběhu dvou měsíců provedu nástrahami mateřství a péče o blízké tak, abys nejenom nevyhořela, ale mohla žít podle sebe. Abys měla prostor na sebe a byla konečně spokojená.
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt
Kurz byl bezva praktický a naučila jsem se v něm tolik nových věcí, že ani nevím, zda je zvládnu všechny vyjmenovat např.: – vytvořit si webové stránky, – vytvořit si blog, – pracovat k Canvě, – založit FB skupinu a... mohla bych pokračovat asi tisíci dalšími drobnostmi i velkými věcmi. Hlavně mi dal odvahu začít a krok za krokem mě provedl všemi nástrahy začátku on-line podnikání. Byl opravdu nabitý, super propracovaný, blbuvzdorný a názorný. I netechnický typ to s ním zvládne a pronikne do základů. Doporučuji všem, kdo chtějí začít a neví vůbec odkud.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže